ERBJUDANDEN OCH FINANS

ERBJUDANDEN OCH FINANS

Kontakta din lokala återförsäljare för aktuella erbjudanden för dig som privatperson eller företag. Utforska lagerbilar för snabb leverans, eller bygg din alldeles egna Jaguar.

PRIVATLEASING

PRIVATLEASING

Privatleasing är framtaget för dig som älskar att ha en bil, men inte vill äga den. En bekväm lösning som passar dig som bara vill tänka på nästa utflyktsmål och inte oroa dig för dyra oförutsedda utgifter. När du betalat månadsavgiften, eller hyran, för bilen behöver du bara räkna in försäkring, skatt och drivmedel.
FÖRETAGSPRISER

FÖRETAGSPRISER

Företagspris passar dig som har fullt fokus på karriären och söker en tjänstebil eller förmånsbil som matchar dina ambitioner. Vi erbjuder bekymmersfri finansiell leasing där du vet exakt vad bilen kostar dig varje månad. Avtalet skräddarsys så att det matchar din körstil, livsstil, förbrukning och inkomst.
KAMPANJPRIS

KAMPANJPRIS

Kampanjpris passar dig som privatperson som vill skaffa en ny Jaguar till bästa möjliga pris. Du kan finansiera bilköpet kontant eller genom att ansöka om ett billån. Bilen är fullt utrustad från start och vårt stora utbud av modeller gör att det garanterat finns en som passar dig perfekt.

LAGERBILAR

När det inte går att avgöra om bilen är begagnad, då är den Jaguar Approved. Sök bland begagnade bilar som kan levereras direkt.