JAGUAR PRIVATLEASING

SE ERBJUDANDE

DET ENKLASTE SÄTTET ATT ÄGA EN JAGUAR

När du privatleasar får du allt du älskar med att ha en Jaguar, utan att behöva äga den. Ett superenkelt bilägande som passar dig som älskar att köra och bara vill bekymra dig om nästa utflyktsmål. Här nedan ser du alla modeller som du kan privatleasa just nu.

SÅ GÅR PRIVATLEASINGEN TILL

1. VÄLJ DIN JAGUAR

Tillsammans med din återförsäljare väljer du rätt Jaguar för dig. Antingen beställs bilen eller så står den redo på lagret.

2. DU FÅR NYCKLARNA

Dagen är kommen då du får nycklarna till din nya bil! När du hämtar den får du en grundlig genomgång av alla smarta funktioner.

3. HÅLL KOLL PÅ MÅNADERNA

Avgiften för din privatleasing betalas i förskott. Betalar du fakturan för leasingmånad 36 av 36, ska bilen lämnas tillbaka sista dagen samma månad.

4. DAGS ATT ÅTERLÄMNA BILEN

Bilen kontrolleras hos din återförsäljare på återlämningsdagen. Efteråt kan du sätta dig bakom ratten på nästa privatleasingbil, om du har beställt en ny vill säga.

BEHÖVER DU HJÄLP?

KONTAKTA DIN NÄRMASTE ÅTERFÖRSÄLJARE SÅ KAN NI TILLSAMMANS SKRÄDDARSY EN LÖSNING SOM MATCHAR DITT BEHOV.
HITTA ÅTERFÖRSÄLJARE

4 SKÄL ATT VÄLJA JAGUAR PRIVATLEASING

EKONOMISK TRYGGHET

Glöm dyra oförutsedda utgifter. När du betalat månadsavgiften, eller hyran, för bilen behöver du bara räkna in försäkring, skatt och drivmedel.

INGEN FÖRSÄLJNING

En annan fördel med privatleasing är att du slipper allt som rör en framtida bilförsäljning. För när hyrestiden är över lämnar du bara tillbaka bilen.

FRIHET ATT BYTA BIL

Löptiden för våra privatleasing-avtal är 2 eller 3 år och när avtalstiden är slut är det fritt fram att välja en ny bil. Vi rekommenderar ett byte minst var tredje år.

ENKEL ÅTERLÄMNING

Bilen kontrolleras hos din återförsäljare på återlämningsdagen. Efteråt kan du sätta dig bakom ratten på nästa privatleasingbil, om du har beställt en ny vill säga.

JAGUAR PRIVATLEASING - ALLT DU BEHÖVER VETA:

Jaguar privatleasing har många fördelar. Men hur går det till? Här har vi samlat svaren på några av de vanligaste frågorna. Har du fler frågor? Kontakta din närmaste återförsäljare.

OPEN ALL
Vad är privatleasing?
Hur funkar privatleasing?
Hur länge kan jag privatleasa?
Vad är fördelarna med privatleasing?
Hur långt får jag köra?
Vad händer när privatleasing-avtalet löper ut?

SE ANDRA FINANSIERINGSVAL

KAMPANJPRIS

KAMPANJPRIS

Kampanjpris passar dig som privatperson som vill skaffa en ny Jaguar till bästa möjliga pris. Du kan finansiera bilköpet kontant eller genom att ansöka om ett billån. Bilen är fullt utrustad från start och vårt stora utbud av modeller gör att det garanterat finns en som passar dig perfekt.
FÖRETAGSPRISER

FÖRETAGSPRISER

Företagspris passar dig som har fullt fokus på karriären och söker en tjänstebil eller förmånsbil som matchar dina ambitioner. Vi erbjuder bekymmersfri finansiell leasing där du vet exakt vad bilen kostar dig varje månad. Avtalet skräddarsys så att det matchar din körstil, livsstil, förbrukning och inkomst.
BILAR FÖR SNABB LEVERANS

BILAR FÖR SNABB LEVERANS

Vi har alltid nya och begagnade bilar på lager som kan levereras omedelbart. Här på vår sajt kan du söka bland ett urval av modeller som står redo hos våra auktoriserade återförsäljare. Om du vill ta del av det kompletta utbudet är du varmt välkommen att kontakta din närmaste återförsäljare.