ÄGANDE

ÄGANDE

ÄGANDE

Jaguarer är lika dynamiska som vårt namn och vår logotyp antyder. Vi har alltid trott att bilen är det närmaste vi någonsin kommer att skapa något levande. Ta reda på mer om vårt prisbelönta tillvägagångssätt för bildesign och tillverkning som gör våra modeller lika livfulla som du.

SERVICE, UNDERHÅLL & REPARATIONER

SERVICE, UNDERHÅLL & REPARATIONER

Ta hand om din bil med service designad speciellt för Jaguar. Du kan nu boka ditt nästa besök via vårt onlinebokningsverktyg.
VÄGASSISTANS

VÄGASSISTANS

Jaguar Assistans är ett omfattande assistansprogram speciellt framtaget för att erbjuda Jaguar-förare fullständig trygghet.
GARANTIER

GARANTIER

Din nya Jaguar har tre års garanti, oavsett körsträcka. Fortsätt känna lugn och ro med utökade garantier och specialerbjudanden.

BOKA SERVICE ONLINE

Du kan nu boka service för din Jaguar online. Vi erbjuder många tjänster, priser och platsalternativ som gör servicebokningen snabb och enkel.
TILLBEHÖR

TILLBEHÖR

Anpassa din Jaguar med ett brett utbud av tillbehör speciellt utformade för ditt fordon.
JAGUARS KOLLEKTION

JAGUARS KOLLEKTION

Vårt exklusiva sortiment av lyxiga kläder, accessoarer och presentartiklar har inspirerats av våra bilar och deras design.

INCONTROL

InControl är en rad tjänster och applikationer som kopplar upp dig till din bil och som sömlöst och säkert förbinder dig med världen utanför.